FOTOGRAFIRANJE:

Fotografije ustrezno obdelamo in po želji oblikujemo v foto knjigo.


FOTOGRAFIRANJE ZA PODJETJA

Za podjetja fotografiramo najrazličnejše izdelke pri vas ali v našem studiju, poslovne in proizvodne prostore, dogodke, prireditve, sejme ...
Poskrbimo tudi za grafično oblikovanje in pripravo za tisk katalogov, prospektov, koledarjev, tiskovine. V sodelovanju z našimi partnerji vam izdelamo tudi ponudbo za tiskanje.


Za dodatna vprašanja nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali nas pokličite na 031 642 313, skupaj bomo našli najugodnejšo rešitev, tako da bodo nepozabni trenutku v vašem življenju zabeleženi za vedno. Ne prepustite pozabi pomembnih trenutkov v vašem življenju!

 


 Več fotografij si lahko ogledate TUKAJ >>

Izjave strank

  • Naše sodelovanje z podjetjem Kreatim traja že 8 let. Veliko nam pomenijo njihove hitre in kvalitetno opravljene usluge. Vedno so pripravljeni priskočiti na pomoč in prisluhniti našim željam in potrebam. Za nas je pomembno, da nam nudijo tudi fotografske usluge, saj bi jih sicer morali iskati drugje in za višjo ceno. Z veseljem se bomo še naprej obračali na njih.

    Alenka, poslovodkinja v Trgovini Lega Nova Gorica

  • Zahvaljujemo se KREATIMU za postavitev naše spletne strani, s katero smo dosegli veliko večjo obiskanost, kar se nam zdi najpomembnejše. Stalne stranke so pohvalile grafično podobo in vsebinsko preglednost, tako da je bil naš namen z novo stranjo povsem dosežen. Sodelovanje pri sami izdelavi je bilo preprosto, hitro in ves čas spremljano z jasnimi navodili, tako da je bilo za nas veliko enostavneje kot smo pričakovali.

    Mirja Mozetič, direktorica Polyline d.o.o. Miren,

  • S storitvami podjetja Kreatim smo bili izjemno zadovoljni. Svoje delo so opravili kakovostno in ažurno. Na vsa naša vprašanja in zamisli so se odzivali hitro in celovito. Celo več, lahko rečem, da so s svojim aktivnim odnosom pomembno prispevali tudi k uspehu našega podjetja, zato jim gre iskrena zahvala in toplo priporočilo.

    Aleksander Tonij, univ.dipl.ekon., Organika, d.o.o., direktor

  • 1