IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Želite pospešiti prodajo preko spleta in pridobiti več strank, vendar ne želite investirati veliko denarja? Potem morate poznati trike, s katerimi lahko z malo stroški dosežete zavidljive rezultate.

Najuspešnejša podjetja so v današnjih časih ujela trend in izkoristila splet za povečanje prodaje. Bodite med njimi:

Vaša spletna stran je eno izmed najučinkovitejših tržnih orodij. Zato vam priporočamo, da preverite, ali je dovolj vabljiva, privlačna in funkcionalna. Si želite res učinkovito spletno stran, ki bo pritegnila več strank in naredila odličen vtis na obiskovalce?

kljukca

V KREATIM-u vam vrhunsko izdelamo ali prenovimo spletno stran brez začetne investicije že za 28 € mesečno, vključno z začetnim oblikovanjem, gostovanjem, domeno in tehnično podporo.

Izkoristite ugodno ponudbo in si zagotovite celostno spletno storitev brez primere!

uspeh-na-spletu
Bodite med najboljšimi! Že danes nas neobvezujoče pokličite in pokazali vam bomo, kako lahko hitro in stroškovno učinkovito izboljšate vaš nastop na spletu.


Ne glede na to, ali že imate izdelano spletno stran, v vsakem primeru nas pokličite na 05 33 33 181 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Pozorno vam bomo prisluhnili in svetovali, kako lahko izboljšate vaš spletni nastop.

Naši naročniki nas največkrat pohvalijo in priporočajo ravno zaradi našega »pravega posluha za stranke«, saj vedno upoštevamo vse želje strank. Naš entuziazem združen s strokovnostjo in bogatimi izkušnjami iz prakse nam omogočajo, da smo vedno zanesljivi in neprimerljivo hitri pri izvedbi projektov.
Na nas se lahko 100% zanesete!

Izdelava spletnih strani

Vaša spletna stran je eno izmed najučinkovitejših tržnih orodij. Zato mora izpolnjevati osnovne tri pogoje, biti mora dovolj vabljiva, privlačna in funkcionalna. Si želite res učinkovito spletno stran, ki bo pritegnila več strank in naredila odličen vtis na obiskovalce?

Vrhunska izdelava ali prenova spletne strani brez začetne investicije že za 28 € mesečno!

Izdelava spletnih strani naj vam ne dela skrbi, saj bomo za vse poskrbeli mi.

kljukca Skupaj z vami bomo naredili strategijo izdelave spletne strani upoštevajoč vse vaše želje, vam svetovali in pomagali pri izbiri vsebin in pripravi gradiva. Oblikovali vam bodo moderno spletno stran, ki bo naredila odličen vtis na vaše stranke in poslovne partnerje.
Preberite več »
izdelava-spletnih-strani
kljukca  Izdelava spletne strani bo potekala v sodelovanju z vami. Naši naročniki nas največkrat pohvalijo in priporočajo ravno zaradi našega »pravega posluha za stranke«, saj vedno upoštevamo vse želje strank. Naš entuziazem združen s strokovnostjo in bogatimi izkušnjami iz prakse nam omogočajo, da smo vedno zanesljivi in neprimerljivo hitri pri izvedbi projektov.
Na nas se lahko 100% zanesete!
Oglejte si izjave zadovoljnih strank »
kljukca  Izdelali vam bomo osnutek vaše spletne strani in ko boste z njim zadovoljni, vam bomo spletno stran postavili na hiter in zanesljiv strežnik. Uredili vam bomo tudi registracijo ali prenos vaše domene in vašo spletno stran vpisali v vse pomembne iskalnike in imenike. 
Preberite več »
kljukca  S pomočjo naprednega in prijaznega sistema si boste lahko spletno stran hitro in enostavno samostojno urejali, objavljali aktualno ponudbo, novice, akcije ... Tako bo vaša spletna stran za obiskovalce vedno aktualna in zanimiva.
Preberite več »
kljukca  Zagotavljamo vam tudi tehnično podporo, tako da bodo vse spremembe, dopolnitve in nadgradnje vaše spletne strani izpeljane ažurno.
Preberite več » 


Oglejte si naše reference za izdelavo spletnih strani »
izdelava-spletnih-strani1

Privlačna in učinkovita spletna stran je marketinško orodje, ki vam lahko pomaga povečati prodajo in znižati stroške. Slabo zasnovana spletna stran pa pošilja negativne signale vašim obiskovalcem, saj vizualna podoba spletne strani zelo vpliva na to, kaj si stranke mislijo o vašem podjetju.

V KREATIM-u vam vrhunsko izdelamo ali prenovimo spletno stran brez začetne investicije že za 28 € mesečno, vključno z začetnim oblikovanjem, gostovanjem, domeno in tehnično podporo.

Cenik izdelave in vzdrževanje spletnih strani »

Bodite med najboljšimi! Že danes nas neobvezujoče pokličite in pokazali vam bomo, kako lahko hitro in stroškovno učinkovito izboljšate vaš nastop na spletu.

Ne glede na to, ali že imate izdelano spletno stran ali jo želite prenoviti, v vsakem primeru nas pokličite na 05 33 33 181 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Pozorno vam bomo prisluhnili in svetovali, kako lahko izboljšate vaš spletni nastop.

Oblikovanje spletnih strani

Kvalitetna spletna stran je za podjetje nepogrešljiv način, kako priti v stik z ljudmi, ki že danes potrebujejo vaše storitve in izdelke. Če podjetje nima učinkovite in uporabne spletne strani, lahko vsak dan izgubi veliko potencialnih prihodkov! Zato je zelo pomembno, da je v veliki množici spletnih strani vaša spletna stran pregledna, barvno usklajena, v skladu s celostno podobo podjetja in všečna ciljni skupini vaših obiskovalcev.

Lepo oblikovana spletna stran bo prepričala vaše stranke, da izberejo vaše storitve in izdelke, kar bo vplivalo tudi na povečanje prodaje vašega podjetja.priprava-vsebin

Pred izdelavo spletne strani je potrebno narediti načrt strukture povezav in vizijo oblikovanja, da bo vaša spletna stran učinkovita in funkcionalna. Zelo pomembno je oblikovanje in razporeditev vsebin, navigacija in struktura notranjih povezav.

Vaša spletna stran bo odražala vašo profesionalnost, če bo barvno usklajena in lepo oblikovana, zato mora biti oblikovana v pravilnih barvnih kombinacijah, paziti pa je potrebno tudi na velikost in tip pisave, ki daje poudarek pomembnejšim zadevam, da jih obiskovalci lahko opazijo.

Pri oblikovanju spletnih strani imamo večletne izkušnje in upoštevamo celostno grafično podobo vašega podjetja. V procesu oblikovanja spletne strani imamo vedno v mislih končnega uporabnika. V načrtovanje in oblikovanje vaše spletne strani bomo vložili veliko truda, tako da bo oblikovana v skladu z vašimi željami in potrebami.

prvi-vtisZaradi učinkovitosti spletne strani mora biti navigacija enostavna za uporabo in pregledna, saj obiskovalec vaše spletne strani potrebuje takojšnje informacije, ki ga zanimajo. Pomembne vsebine bomo postavili na vidno mesto in tako omogočili hitro pot do kontaktnih podatkov za povpraševanje. Na tak način pritegnemo obiskovalce in dosežemo, da se bodo vračali na vašo spletno stran.

Na vaše obiskovalce bo lepo oblikovana spletna stran naredila odličen vtis o vašem podjetju, zato jo je potrebno vsakih nekaj let osvežiti, saj mora slediti najnovejšim smernicam spletnega oblikovanja, ki se izredno hitro spreminjajo.
Logotip vašega podjetja naj bo v levem kotu zgoraj, vaši kontaktni podatki in akcijski pozivi k dejanjem obiskovalcev pa morajo biti na vidnih mestih.

Vam priprava kvalitetnih besedil in fotografij predstavlja velike težave? Če nimate ideje kako bi bila vaša spletna stran oblikovana, vam bomo pomagali pri kreativni zasnovi in izbiri primernih fotografij. Na osnovi vaših materialov (prospektov, fotografij in cenikov) vam mi postavimo vsebine na spletno stran.

Ni dovolj, da je vaša spletna stran samo lepo oblikovana. Potrebno je paziti tudi na hitrost nalaganja spletne strani, saj dolgotrajno nalaganje vsebine, animacij in fotografij obiskovalce odvrne od nadaljnje uporabe vaše spletne strani.

Oglejte si naše reference za izdelavo spletnih strani »

V KREATIM-u vam vrhunsko izdelamo ali prenovimo spletno stran brez začetne investicije že za 28 € mesečno, vključno z začetnim oblikovanjem, gostovanjem, domeno in tehnično podporo.

Cenik izdelave in vzdrževanja spletnih strani >>

Samostojno in enostavno urejanje vsebin

Sistem za samostojno urejanje vsebin prihrani veliko časa pri objavljanju sprememb, saj omogoča hitro in enostavno urejanje ter dodajanje novih vsebin. Spletno stran lahko upravljate popolnoma sami, saj za to ne potrebujete posebnega računalniškega znanja. V sistem se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, do vaše spletne strani pa lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli, potrebujete le dostop do interneta.

Ko želite na spletno stran dodati novo ali popraviti staro vsebino, vam za to ni potrebno klicati vzdrževalca spletne strani, ampak spremembe naredite kar sami, na zelo enostaven način. Vnašanje in spreminjanje vsebin je zelo preprosto, saj je urejevalnik zelo podoben drugim urejevalnikom besedil (npr. Microsoft Word). Ob urejanju se vam odpre okno urejevalnika, kjer ustvarite nove ali uredite že objavljene vsebine.

Izdelate tabele, vnesete tekste in fotografije, določite prelivanje teksta okrog fotografij, izdelate povezave na elektronsko pošto, internet naslov ... in spremembe objavite. Na vsako stran lahko dodate opis in ključne besede in tako vplivate na boljšo pozicijo vaše spletne strani v iskalnikih.

okno-urejevalnika-cms

Vzdrževanje in nadgradnje spletnih strani

Vzdrževanje spletnih strani

Spletna stran z napačnimi in zastarelimi podatki podjetja pri obiskovalcih ne ustvarja občutka verodostojnosti, zato poskrbite, da bo vaša spletna stran redno osvežena. Aktualne vsebine na vaši spletni strani so ključnega pomena za uspeh vaše spletne strani.vzdrzevanje

Vsi naši paketi vključujejo vzdrževanje spletne strani, svetovanje in vrhunsko tehnično podporo preko telefona ali e-pošte in dostop do izobraževalnih vsebin.

Hitro in zanesljivo vam zamenjamo telefonske številke, aktualne novice ali tekst na vaši spletni strani, dodamo ali zamenjamo fotografije, animacije ali videoposnetke.

Poskrbimo za varnost vaših podatkov zato enkrat mesečno opravimo varnostno shranjevanje podatkovnih baz.

Skrbimo tudi za pravilno delovanje in nudimo nove rešitve za nadgradnjo spletnih strani.

Svetujemo vam tudi pri spremembah spletnih strani in omogočamo spremljanje statistike in analize obiska.

Nadgradnje spletnih strani

nadgradnjaSpletno stran lahko popestrimo z zanimivimi dodatki in orodji, ki učinkovitost spletne strani še dodatno povečajo. Napredne tehnološke rešitve in veliko možnosti nadgradnje z uporabniškimi orodji omogočajo, da spletno stran prilagodimo vašim željam, potrebam in vrsti dejavnosti. Dodatke in orodja lahko poljubno kombiniramo med seboj, tako da jih lahko kadarkoli tudi dodatno vključimo na spletno stran.

Dodamo lahko galerijo slik, katalog izdelkov, spletno trgovino, orodje za e-poštni marketing, koledar dogodkov, orodje za upravljanje z glasbo in videoposnetki, anketo, forum,  večjezično različico, dodatke za Facebook ...

Gostovanje spletnih strani

gostovanjeVaša spletna stran in poštni predali bodo gostovali na hitrem in zanesljivem strežniku.

Paket vzdrževanja spletne strani poleg stalne tehnične podpore zajema tudi gostovanje spletne strani in varne poštne predale zaščitene pred virusi in nezaželeno pošto.

Imate tudi stalni dostop do podrobne statistike obiska.

Registracija domen

Domena je vaš spletni naslov na internetu, s katerim se predstavljate na internetu. Za dostop do vaše spletne strani bodo vaši obiskovalci uporabili ta naslov, zato mora biti domena kratka in zapomnljiva.

Vsaka spletna stran potrebuje domeno (npr.: www.vasa-domena.si) in gostovanje na strežniku, ki ima 24 urni dostop do interneta, da je vaša spletna stran vedno dosegljiva vašim obiskovalcem. Svetujemo vam, da je domena enostavna in predstavlja ime ali dejavanost vašega podjetja .registracija-domen

Poskrbimo za registracijo ali prenos domene .si, .eu, .com, .net, .org, .biz, .info …

Registrirate lahko le domeno, ki še ni registrirana oz. zasedena.

 

Cenik izdelave spletne strani

Naši profesionalni oblikovalci spletnih strani vam lahko ustvarijo moderno oblikovano spletno stran, ki bo naredila odličen vtis na vaše stranke in poslovne partnerje. Naši ugodni paketi izdelave spletne strani so vam na voljo že od 28€ mesečno, brez začetne investicije in vključujejo:

 • izdelavo privlačne grafične podobe in preglednega navigacijskega sistema
 • svetovanje pri izbiri vsebin in pripravi gradiva
 • napreden in prijazen sistem za hitro in enostavno samostojno urejanje spletne strani (CMS)
 • izdelavo in vnos predstavitvenih in prodajnih vsebin (obseg je odvisen od izbranega paketa)
 • registracijo domene in odprtje poštnih predalov
 • zakup prostora na hitrem in zanesljivem strežniku za gostovanje spletne strani in poštnih predalov
 • vpis strani v najpomembnejše spletne iskalnike in brskalnike
 • vrhunsko tehnično podporo in urejanje spletne strani
 • izobraževalni vodič z vsemi potrebnimi informacijami o samostojnem urejanju spletne strani.

 

PAKETI SPLETNIH STRANI

Obseg spletne strani
Paket vizitka
Mali paket
Srednji paket
Veliki paket
Unikaten grafični design button_ok button_ok button_ok button_ok
Izdelava preglednega navigacijskega sistema button_ok button_ok button_ok button_ok
Svetovanje pri izbiri vsebin in pripravi gradiva button_ok button_ok button_ok button_ok
Število strani + podstrani do 4 do 8 do 15 do 40
Obdelava in optimizacija slik na internet do 20 do 60 do 150 do 200
Prijazen sistem za hitro in enostavno samostojno urejanje vsebin button_ok button_ok button_ok button_ok
Orodje za samostojno dodajanje novih vsebin: novic, akcij, obvestil ... button_ok button_ok button_ok button_ok
Obrazec za povpraševanje button_ok button_ok button_ok button_ok
Orodje za objavo novic button_ok button_ok button_ok button_ok
1 komponenta po izbiri: anketa, fotogalerija ali večjezična različica     button_ok  
2 komponenti po izbiri foto galerija, večjezična različica, koledar dogodkov       button_ok
Kje smo? - povezava do lokacije na zemljevidu button_ok button_ok button_ok button_ok
Dodatki za Facebook stran (gumb "Všeč mi je" in "Fan box") button_ok button_ok button_ok button_ok
Statistika obiska (število obiskovalcev, število zadetkov ...) button_ok button_ok button_ok button_ok
Vnos ključnih besed za za boljšo uvrstitev v iskalnikih button_ok button_ok button_ok button_ok
Vpis strani v najpomembnejše domače in tuje spletne iskalnike button_ok button_ok button_ok button_ok
Izobraževanje za samostojno urejanje spletne strani   button_ok button_ok button_ok


CENIK SPLETNIH STRANI

Strankam ponujamo dve možnosti zakupa spletnih storitev:

 • Najem spletne strani je najboljša izbira za spletne strani, ki se bodo pogosto posodabljale in nadgrajevale. Pri tej možnosti podjetje plačuje fiksen mesečni, polletni oz. letni strošek, v ceni pa ima vključene storitve začetne izdelave, posodobitve in nadgradnje, varnostne storitve in gostovanje spletne strani.
 • Nakup spletne strani je cenejša različica za tiste spletne strani, ki ne bodo potrebovale posodabljanja. V osnovni ceni je namreč obračunana izdelava spletne strani in gostovanje spletne strani, kot opcija pa ponujamo tudi ugodne cene za manjše pakete posodobitev. 

STORITEV – NAJEM SPLETNE STRANI vključuje:
Izdelava spletne strani + gostovanje spletne strani + tehnična podpora
Paket vizitka
Mali paket
Srednji paket
Veliki paket
Izdelava spletne strani po specifikaciji button_ok button_ok button_ok button_ok
Zakup prostora na hitrem strežniku za gostovanje spletne strani button_ok button_ok button_ok button_ok
Varni poštni predali, ki so zaščiteni pred nezaželeno pošto button_ok button_ok button_ok button_ok
Tehnična podpora (št. ur / mesec) 0,5 1 1,5 2
Varnostne storitve - posodobitve in shranjevanje podatkovnih baz 1 x mesečno  3 x letno button_ok button_ok button_ok
Cena za 1 leto (pri letnem plačilu) 280€ (22,4 € / mes)  336 € (28 € / mes)  420 € (35 € / mes) 564 € (47 € / mes) 
Cena za 6 mesecev (pri polletnem plačilu) 150€ (25 € / mes)  186 € (31 € / mes)   234 € (39 € / mes) 318 € (53 € / mes)
Cena na mesec (pri mesečnem plačilu) 28 € 35 € 44 € 59 €

 

STORITEV – Nakup spletne strani, gostovanje, vzdrževanje
Paket vizitka
Mali paket
Srednji paket
Veliki paket
Izdelava spletne strani po specifikaciji 180€ 270€ 390€ 520€
Gostovanje spletne strani
Zakup prostora na hitrem strežniku za gostovanje spletne strani in poštnih predalov,
registracija / podaljšanje domene + 1 x letno varnostna posodobitev sistema *
150 € / letno 180 € / letno 200 € / letno 230 € / letno
Varnostne storitve - posodobitve in shranjevanje podatkovnih baz ** 15 € / 1 x letno 20 € / 2 x letno 3 € / 3 x letno 50 € / 5 x letno
Tehnična podpora, ažuriranje, nadgradnje ** 20 € / 2 uri letno 40 € / 6 ur letno 80 € / 12 ur letno 120 € / 20 ur letno

*  Storitev je pogoj - spletna stran mora gostovati na našem strežniku
** Storitev ni pogoj - storitev se lahko naroči kot opcijo po ugodnejši ceni


Nadgradnja - dodatna orodja in storitve:

 • foto galerija (obdelava in vnos do 100 slik): 7 € / mesec (najem) oz. 80 € (nakup)
 • večjezična različica (za vsak jezik): paket vizitka, mali: 3 € / mesec, paket srednji: 4 € / mesec, veliki: 5 € / mesec oz. 35 € mali paket, 45 € srednji paket, 60 € velik paket (nakup)
 • katalog izdelkov (vnos do 100 izdelkov): 10 € / mesec oz. 120 € (nakup)
 • druge storitve: 15 € / uro

*Cena ne vključuje DDV, ker KREATIM, multimedijski center Nova Gorica ni zavezanec za DDV.
Doplačila za nadgradnjo pri najemu spletne strani veljajo za mesečno plačilo, pri polletnem plačilu se obračuna 10 % popust, pri letnem pa 20 % popust na vrednost nadgradnje.
Cenik je veljaven do izdaje novega.

 

Bodite med najboljšimi! Že danes nas neobvezujoče pokličite in pokazali vam bomo, kako lahko hitro in stroškovno učinkovito izboljšate vaš nastop na spletu.

Ne glede na to, ali že imate izdelano spletno stran ali jo želite prenoviti, v vsakem primeru nas pokličite na 05 33 33 181 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Pozorno vam bomo prisluhnili in svetovali, kako lahko izboljšate vaš spletni nastop.

Izjave strank

 • Naše sodelovanje z podjetjem Kreatim traja že 8 let. Veliko nam pomenijo njihove hitre in kvalitetno opravljene usluge. Vedno so pripravljeni priskočiti na pomoč in prisluhniti našim željam in potrebam. Za nas je pomembno, da nam nudijo tudi fotografske usluge, saj bi jih sicer morali iskati drugje in za višjo ceno. Z veseljem se bomo še naprej obračali na njih.

  Alenka, poslovodkinja v Trgovini Lega Nova Gorica

 • Zahvaljujemo se KREATIMU za postavitev naše spletne strani, s katero smo dosegli veliko večjo obiskanost, kar se nam zdi najpomembnejše. Stalne stranke so pohvalile grafično podobo in vsebinsko preglednost, tako da je bil naš namen z novo stranjo povsem dosežen. Sodelovanje pri sami izdelavi je bilo preprosto, hitro in ves čas spremljano z jasnimi navodili, tako da je bilo za nas veliko enostavneje kot smo pričakovali.

  Mirja Mozetič, direktorica Polyline d.o.o. Miren,

 • S storitvami podjetja Kreatim smo bili izjemno zadovoljni. Svoje delo so opravili kakovostno in ažurno. Na vsa naša vprašanja in zamisli so se odzivali hitro in celovito. Celo več, lahko rečem, da so s svojim aktivnim odnosom pomembno prispevali tudi k uspehu našega podjetja, zato jim gre iskrena zahvala in toplo priporočilo.

  Aleksander Tonij, univ.dipl.ekon., Organika, d.o.o., direktor

 • 1